Nie tylko produkcjami człowiek żyje, dlatego dzisiaj o jedzeniu i filozofii jego serwowania w studiu TVIP. Kierujemy się starą zasadą: przez żołądek do serca. Dlatego zaskakujemy również tym, co w innych studiach traktują marginalnie. Powiedzmy to otwarcie - nie zjesz u nas paluszków, krakersów i słodkości z sieciowych cukierni. To, czego doświadczysz podczas degustacji przekąsek naszego szefa kuchni, jest adekwatne do jakości pracy naszego studia i ma zaskakiwać w każdym calu!
Po pierwsze nie ma szans na wyjście ze studia TVIP z pustym żołądkiem.
Po drugie serwujemy autorski catering – zawsze świeży, zdrowy i przepyszny!
Nasz autorski catering to nie tylko jedzenie – to doświadczenie, które zostaje w pamięci. Nasza oferta cateringowa skomponowana jest w formie wytrawnych i słodkich przekąsek podawanych na ciepło i na zimno. Mamy jeszcze kilka asów w rękawie, o których opowiemy na spotkaniu w studiu, na które serdecznie zapraszamy.